VAN LIHE PHARM DE TECHNOLOGIE (WUHAN) CO., LTD

VEILIGE LEVERING, BETERE KWALITEIT, LAGERE PRIJS

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

LIHE PHARM TECHNOLOGY(WUHAN) CO.,LTD Kwaliteitscontrole

Profiel QC

LIHE PHARM TECHNOLOGY(WUHAN) CO.,LTD kwaliteitscontrole 0

om een efficiënt QC programma ten uitvoer te leggen, moet een onderneming eerst beslissen aan welke specifieke normen moet voldoen het product of de dienst. Dan moet de omvang van QC acties worden bepaald -- bijvoorbeeld, het percentage eenheden die van elke partij moeten worden getest.

De volgende, real-world gegevens moeten worden verzameld -- zoals het percentage eenheden die ontbreken -- en de resultaten aan beheerspersoneel dat worden gemeld. Na dit, moet de correctieve actie worden beslist op en worden gevoerd. Bijvoorbeeld, moeten de gebrekkige eenheden worden hersteld of worden verworpen, en de slechte die dienst gratis wordt herhaald tot de klant wordt tevredengesteld. Als teveel eenheidsmislukkingen of instanties van de slechte dienst voorkomen, moet een plan worden bedacht om het productie of de dienstproces te verbeteren; dan moet dat plan in actie worden gezet.

Tot slot moet het QC proces aan de gang zijnde zijn om ervoor te zorgen en dat de remediërende inspanningen, indien nodig, bevredigende resultaten hebben veroorzaakt herhalingen of nieuwe instanties van probleem onmiddellijk te ontdekken.

Contactgegevens
LIHE PHARM TECHNOLOGY(WUHAN) CO.,LTD

Contactpersoon: Miss. Sakura

Tel.: +8618186183733

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)