VAN LIHE PHARM DE TECHNOLOGIE (WUHAN) CO., LTD

VEILIGE LEVERING, BETERE KWALITEIT, LAGERE PRIJS

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenKatalysatorpoeder

Het zwarte van het het Palladiummetaal van het Katalysatorpoeder Poeder CAS 7440-05-3

Het zwarte van het het Palladiummetaal van het Katalysatorpoeder Poeder CAS 7440-05-3

Het zwarte van het het Palladiummetaal van het Katalysatorpoeder Poeder CAS 7440-05-3
Het zwarte van het het Palladiummetaal van het Katalysatorpoeder Poeder CAS 7440-05-3

Grote Afbeelding :  Het zwarte van het het Palladiummetaal van het Katalysatorpoeder Poeder CAS 7440-05-3

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: LIHE
Certificering: GMP ,ISO
Modelnummer: 7440-05-3
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1kg
Prijs: 80dollars/kg
Verpakking Details: U kunt pakketten specificeren.
Levertijd: 2-7work dag
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000kg/month
Gedetailleerde productomschrijving
Productnaam: Palladium CAS No.: 7440-05-3
EG-nr.: 231-115-6 Type: Farmaceutische Tussenpersonen
Kleur: Zwart poeder Gebruik: Chemisch en Medisch
Hoog licht:

Zwart Katalysatorpoeder

,

Het Poeder van het palladiummetaal

,

CAS 7440-05-3

Poeder van de het poeder99% Katalysator van palladiumcas 7440-05-3 het zwarte

Poeder van de het poeder99% Katalysator van CAS 7440-05-3 van de PALLADIUMdraad het zwarte

Productspecificatie:

Productnaam Palladium
CAS 7440-05-3
EINECS Nr. 231-115-6
Dichtheid 1,025 g/ml bij 25 °C
Moleculaire formule Pd
Molecuulgewicht 106,420
Kookpunt 2970 °C (lit)
Smeltpunt 1554 °C (lit)
Verschijning grijs-zwart poeder
Nauwkeurige kwaliteit 105.903481
Gebruik Chemisch en Medisch
Type Farmaceutische Tussenpersonen
Opslagvoorwaarden Opslag in een koel, geventileerd pakhuis. Blijf van brand en hittebronnen weg. Gescheiden van zuren en halogenen zou moeten worden opgeslagen, en gemengde opslag vermijden
Stabiliteit Vermijd contact met oxyden, sterke zuren, alkali, en halogenen. Het is oplosbaar in regia, heet salpeterzuur en zwavelzuur, lichtjes oplosbaar in hydrochzuur, onoplosbaar in koud water en warm water.

Populaire producten:

CAS De Naam van het product
5449-12-7 Het Zuur van BMK Glycidic (natriumzout)
5337-93-9 4 ' - Methylpropiophenone
110-63-4 1,4-Butanediol
40064-34-4 4,4-Piperidinediol waterstofchloride
79099-07-3 N (tert-Butoxycarbonyl) - 4-piperidone
288573-56-8 1-BOC-4 (4-FLUORO-PHENYLAMINO) - PIPERIDINE

Beschrijving:

Het palladium werd ontdekt in 1803 door W.H. Wollaston tijdens raffinage en reiniging van platinametaal. Dit nieuwe metaal werd gevonden in het aqua regiauittreksel van inheems platina en werd ontdekt in oplossing nadat het platina werd gestort. Het werd verwijderd als ammonium chloroplatinate. Het behandelen van deze oplossing met kwikcyanide stortte een geel palladium complex zout. Het precipitaat werd gewassen en werd aangestoken om palladiummetaal te vormen. Wollaston noemde het elementenpalladium na onlangs ontdekte stervormige Pallas.
Het palladium in aard wordt altijd geassocieerd met andere metalen van de platinagroep. Zijn overvloed in de korst van de aarde wordt geschat op 0,015 mg/kg, ongeveer drie keer overvloediger dan platina. Het palladium wordt gebruikt meestal in legeringen en de meerderheid van zijn legeringen wordt gebruikt voor elektronika en telecommunicaties. Zij zijn contacten in elektrorelais en automatisch omschakelingstoestel. De palladium-gouden legeringen worden toegepast wijd in tandheelkunde en geneeskunde. Zij zijn in apparaten voor vervanging van beschadigde beenderen en verbindingen en als steun in porselein-bekleding bridgework. De palladiumlegeringen worden gebruikt in decoratie en juwelen als substituut voor goud. Zij worden gebruikt in gemmen, horlogekasten en broches.
Één van de belangrijkste toepassingen van palladium moet hydrogenering, dehydrogenation, en aardolie het barsten katalyseren. Dergelijke reacties zijn wijd aangewend in organische synthesen en aardolieraffinage. Het palladium en het platina zijn geïnstalleerd in katalysators in auto's om de emissie van onverzadigde koolwaterstofgassen te verminderen.

Chemische Eigenschappen:

Een kenmerkende eigenschap van palladium is zijn hoge waterstofabsorptie, die voor zijn gebruik in de vorm van palladiumspons of palladiumzwarte als katalysator in verminderingsprocessen toestaat. Het tegendeel aan andere platinametalen, palladium is aanzienlijk minder bestand tegen chemische producten. Bij opgeheven temperaturen, reageert het palladium met zuurstof, fluor, chloor, zwavel, en selenium. Het palladiumstof kan brand en explosiegevaren vormen. De palladiumsamenstellingen tonen verschillende wateroplosbaarheid. Het palladium is oplosbaar slechts in salpeter en zwavelzuren, evenals in aqua regia; zijn samenstellingen zoals PdCl2, K2 (PdCl4), en (NH3) 2PdCl2 zijn oplosbaar in water.

Gebruik:

Het palladium is een zacht die witmetaal in koper en nikkelerts wordt gevonden. De chloridesamenstelling van dit element werd gebruikt na de eeuwwisseling voor druk en ook in combinatie met platina voor druk.
Het palladium is een element van het overgangsmetaal in katalytische reacties wordt gebruikt die processen zoals hydrogenering impliceren die. Lindlarkatalysator.
In vorm van goud, zilver, en koperlegeringen in tandheelkunde; voor legeringslagers, de lentes, saldowielen van horloges; voor spiegels in astronomische instrumenten; als catalyzer in vervaardiging van zwavelzuur en in andere oxyderende processen; in poedervorm als katalysator in hydrogenering en in ontsteking van waterstof of koolwaterstoffen met zuurstof; de sponzige vorm wordt gebruikt in gasanalyse voor het scheiden van waterstof van mengsels van gassen.

Productbeeld:

Het zwarte van het het Palladiummetaal van het Katalysatorpoeder Poeder CAS 7440-05-3 0

Ondernemingscertificatie:

Van de Lihe is Farmaceutisch Technologie (Wuhan) Co., Ltd een farmaceutisch bedrijf het integreren productontwikkeling, productie en chemische tussenpersonen, die zich in het onderzoek, de ontwikkeling, de productie en de uitvoer van organische tussenpersonen, farmaceutische tussenpersonen, chemische oplosmiddelen en pesticiden een speeren. Loacted in Hubei-Provincie, die pesticide, geneeskunde, de chemische industrie, deklaag, kleurstof, reagens, polyester, petrochemische stof en andere gebieden impliceren. AOP verstrekt uitstekende producten en producten voor klanten volgens kwaliteit, hoeveelheids en tijd de Dienst, bepaalde een goede merkreputatie en bedrijfsreputatie in de industrie, won het vertrouwen en de steun thuis van vele klanten en abroad.since zijn onderneming, heeft het bedrijf altijd het principe van people-oriented aangehangen, zijn de technologie voor overleving, de kwaliteit voor krediet, het de dienstprincipe, de verenigbare kwaliteit en de reputatiewaarborg, ononderbroken bereidende geest van zaken de sluitsteen van onze ontwikkeling, en de steun en het lof van.

Het zwarte van het het Palladiummetaal van het Katalysatorpoeder Poeder CAS 7440-05-3 1

Het zwarte van het het Palladiummetaal van het Katalysatorpoeder Poeder CAS 7440-05-3 2

Ons voordeel

1. Kwaliteitscontrole: Wij vergen kwaliteit als ons leven. Wij controleren strikt de kwaliteit van elk proces en vestigen een volledig systeem voor kwaliteitscontrole. Wij zijn geëngageerd aan het brengen van consumenten 100% van de hoogste kwaliteitsproducten.

2. Handelscapaciteit: Wij hebben geconcentreerd ons op chemische en biomedische internationale handel meer dan 10 jaar. Heeft een rijkdom aan producten en handelsmogelijkheden. De behulpzame klanten zijn over de hele wereld en hebben goede reputatie.

3. Vervoerscapaciteit: Wij hebben professionele vrachtvervoerders en inklaringsagentschappen bij de bestemming. Lever veilig uw pakket. Volgens het vervoer van de klant kunnen de behoeften worden geselecteerd.

4. Zorgvuldig verpakt: 1kg, 5kg, 15kg, 20kg, 25kg kan in verschillende specificaties worden verpakt. De verpakking kan volgens klantenvereisten worden aangepast. Foliezakken en kartons. Verzeker veilig vervoer. En verstrek vrije steekproeven.

5. De dienst van uitstekende kwaliteit: Wij hebben een professioneel klantenserviceteam en naverkoopteam. De vaardigheid in elke taal zal uw naverkoopdienst waarborgen.
Meer over deze brondie textSource tekst voor extra vertaalinformatie wordt vereist

Contactgegevens
LIHE PHARM TECHNOLOGY(WUHAN) CO.,LTD

Contactpersoon: Resse

Tel.: +8618186115724

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)