Bericht versturen

VAN LIHE PHARM DE TECHNOLOGIE (WUHAN) CO., LTD

VEILIGE LEVERING, BETERE KWALITEIT, LAGERE PRIJS

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productenphenacetinpoeder

Het Poeder 2-Diethylaminoethyl4-Aminobenzoate CAS 59-46-1 van 99% Phenacetin

Het Poeder 2-Diethylaminoethyl4-Aminobenzoate CAS 59-46-1 van 99% Phenacetin

Het Poeder 2-Diethylaminoethyl4-Aminobenzoate CAS 59-46-1 van 99% Phenacetin
Het Poeder 2-Diethylaminoethyl4-Aminobenzoate CAS 59-46-1 van 99% Phenacetin

Grote Afbeelding :  Het Poeder 2-Diethylaminoethyl4-Aminobenzoate CAS 59-46-1 van 99% Phenacetin

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: LIHE
Certificering: GMP ,ISO
Modelnummer: 59-46-1
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1kg
Prijs: 20dollars/kg
Verpakking Details: U kunt pakketten specificeren.
Levertijd: 2-7work dag
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 30 ton per maand
Gedetailleerde productomschrijving
Productnaam: Procaine Verschijning: Wit kristallijn poeder
Oplosbaarheid: 9.45g/L (30 ºC) CAS No.: 59-46-1
Analyse: 99% Rang: Farmaceutische grad
Hoog licht:

Ruw Caine Powder GMP

,

GMP Ruw Caine Powder

,

GMP Ruw Caine Powders

2 -2-diethylaminoethyl4-aminobenzoate CAS 59-46-1 Witte Drugs van de poeder99% Lokale Anesthesie


Productspecificatie:

Productnaam Procaine
Synoniemen 2 (Diethylamino) ethylaminobenzoate 4; 2 (Diethylamino) ethylp -p-aminobenzoate; 2 (diethylamino) ethylp-aminobenzoate; 2 -2-diethylaminoethyl4-aminobenzoate; 2-Diethylaminoethylester kyseliny p -p-aminobenzoove; 2 -2-diethylaminoethylesterkyselinyp-aminobenzoove; 2 -2-diethylaminoethylp-aminobenzoate; 4-Aminobenzoic zure diethylaminoethyl ester
CAS NR 59-46-1
Moleculaire Formule C13H20N2O2
Molecuulgewicht 236.31
EINECS NR 200-426-9
Smeltpunt 61°C
Kookpunt 373.6°C bij 760 mmHg
Vlampunt 179.8°C

Populaire producten:

CAS De Naam van het product
5449-12-7 Het Zuur van BMK Glycidic (natriumzout)
5337-93-9 4 ' - Methylpropiophenone
110-63-4 1,4-Butanediol
40064-34-4 4,4-Piperidinediol waterstofchloride
79099-07-3 N (tert-Butoxycarbonyl) - 4-piperidone
288573-56-8 1-BOC-4 (4-FLUORO-PHENYLAMINO) - PIPERIDINE
28578-16-7 PMK-ethyl glycidate
613-93-4 N-METHYLBENZAMIDE
593-51-1 Methylamine waterstofchloride
236117-38-7 2-iodo-1-p-tolyl-propan-1-


Biologische Functies:
Procaine het waterstofchloride (Novocain) wordt gemakkelijk gehydroliseerd door plasmacholinesterase, hoewel het levermetabolisme ook voorkomt. Het is niet efficiënt topically maar is aangewend voor infiltratie, zenuwblok, en ruggegraatsanesthesie. Het heeft een vrij langzaam begin en een korte (1 uur) duur van actie. Alle concentraties kunnen met epinefrine worden gecombineerd. Het is beschikbaar in tandpatronen met phenylephrine als vasoconstrictor.

Wat Procaine is:
Procaine is een lokale verdovingsmiddelendrug van de aminoestergroep. Het wordt gebruikt hoofdzakelijk om de pijn van intramusculaire injectie van penicilline te verminderen, en het wordt ook gebruikt in tandheelkunde. Ten gevolge van de ubiquiteit van de handel Novocain, in sommige gebieden wordt procaine verwezen naar algemeen als procaine. Het handelt hoofdzakelijk door het zijn blocker van het natriumkanaal. Vandaag wordt het gebruikt therapeutisch in sommige landen toe te schrijven aan zijn sympatholytic, anti-inflammatory, perfusie, en stemming die gevolgen verbeteren verbeteren.
Procaine werd eerst samengesteld in 1905, kort na amylocaine. Het werd gecreeerd door de Duitse chemicus Alfred Einhorn die het chemische product handelsnaamprocaine gaf, vanaf Latijns nov. (nieuw betekenen) en - caine, een gemeenschappelijk die einde voor alkaloïde als verdovingsmiddelen wordt gebruikt. Het werd geïntroduceerd in medisch gebruik door chirurg Heinrich Braun. Voorafgaand aan de ontdekking van amylocaine en procaine, was het het meest meestal gebruikte lokale verdovingsmiddel.

Voorzorgsmaatregelen:

Procaine het waterstofchloride wordt gebruikt voor infiltratie, van het zenuwblok, peridural en ruggegraats meest anest sthesia. Het wordt beschouwd als een vrij veilige drug als de geschikte voorzorgsmaatregelen worden waargenomen. Nochtans, zoals met om het even welk verdovingsmiddel, kan de eigenaardigheid worden ontmoet. Het langzame beleid en het vermijden van toevallige intraveneuze injectie zijn raadzaam. In lokaal beleid, indien de verhoogde gevoeligheid voor procaine wordt verdacht, zoals in patiënten met hartziekte of endocriene wanorde (zoals hyperthyroidism), een eerste kleine dosis om tolerantie te testen wordt geadviseerd. (Het Bureauverwijzing van Artsen, 35ste E-D, p. 695).

Productbeeld:
Het Poeder 2-Diethylaminoethyl4-Aminobenzoate CAS 59-46-1 van 99% Phenacetin 0

Ondernemingscertificatie:

Van de Lihe is Farmaceutisch Technologie (Wuhan) Co., Ltd een farmaceutisch bedrijf het integreren productontwikkeling, productie en chemische tussenpersonen, die zich in het onderzoek, de ontwikkeling, de productie en de uitvoer van organische tussenpersonen, farmaceutische tussenpersonen, chemische oplosmiddelen en pesticiden een speeren. Loacted in Hubei-Provincie, die pesticide, geneeskunde, de chemische industrie, deklaag, kleurstof, reagens, polyester, petrochemische stof en andere gebieden impliceren. AOP verstrekt uitstekende producten en producten voor klanten volgens kwaliteit, hoeveelheids en tijd de Dienst, bepaalde een goede merkreputatie en bedrijfsreputatie in de industrie, won het vertrouwen en de steun thuis van vele klanten en abroad.since zijn onderneming, heeft het bedrijf altijd het principe van people-oriented aangehangen, zijn de technologie voor overleving, de kwaliteit voor krediet, het de dienstprincipe, de verenigbare kwaliteit en de reputatiewaarborg, ononderbroken bereidende geest van zaken de sluitsteen van onze ontwikkeling, en de steun en het lof van.

Het Poeder 2-Diethylaminoethyl4-Aminobenzoate CAS 59-46-1 van 99% Phenacetin 1

Het Poeder 2-Diethylaminoethyl4-Aminobenzoate CAS 59-46-1 van 99% Phenacetin 2

Ons voordeel

1. Kwaliteitscontrole: Wij vergen kwaliteit als ons leven. Wij controleren strikt de kwaliteit van elk proces en vestigen een volledig systeem voor kwaliteitscontrole. Wij zijn geëngageerd aan het brengen van consumenten 100% van de hoogste kwaliteitsproducten.

2. Handelscapaciteit: Wij hebben geconcentreerd ons op chemische en biomedische internationale handel meer dan 10 jaar. Heeft een rijkdom aan producten en handelsmogelijkheden. De behulpzame klanten zijn over de hele wereld en hebben goede reputatie.

3. Vervoerscapaciteit: Wij hebben professionele vrachtvervoerders en inklaringsagentschappen bij de bestemming. Lever veilig uw pakket. Volgens het vervoer van de klant kunnen de behoeften worden geselecteerd.

4. Zorgvuldig verpakt: 1kg, 5kg, 15kg, 20kg, 25kg kan in verschillende specificaties worden verpakt. De verpakking kan volgens klantenvereisten worden aangepast. Foliezakken en kartons. Verzeker veilig vervoer. En verstrek vrije steekproeven.

5. De dienst van uitstekende kwaliteit: Wij hebben een professioneel klantenserviceteam en naverkoopteam. De vaardigheid in elke taal zal uw naverkoopdienst waarborgen.

Contactgegevens
LIHE PHARM TECHNOLOGY(WUHAN) CO.,LTD

Contactpersoon: jessica

Tel.: +8618186056484

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)